Gest Cargo Film Production Services Ltd.

 

Доволни клиенти, развиваща се материална база, склад под митнически контрол, разрастващ се автопарк от лекотоварни автомобили. Това са някои от основните характеристики на спедиторска фирма Гест Карго, която вече 9 години оперира на летище София.

Ние в Гест Карго ежедневно помагаме на изпращачите, получателите както и на други спедитори да се справят с предизвикателствата на превоза на авио карго до всяко летище по света, обработваме техните входящи товари пристигнали с различни авиокомпании на летище София,  представляваме ги пред митническите власти, доставяме спешно товарите им навсякъде в България.

Нашите клиенти печелят от работата си с нас като спестяват време и средства  и увеличават ефективността на веригата си за доставки.

Много български спедитори оцениха Гест Карго като неутрален доставчик на спедиторски услуги на летище София и използват нашите услуги, за да могат да помогнат на своите клиенти да подобрят логистиката на карго доставките си.

С течение на времето успяхме да разработим и уникален за българския карго пазар продукт - логистика за нуждите на киноиндустрията. За целта създадохме специализирана компания Гест Карго Филм Продакшън Сървисиз ООД  като по този начин съдействахме на много филмови проекти снимани в България да свършат снимките в срок и в рамките на бюджета си както и да изпратят готовите ленти за проявяване навреме, за да се появи заснетата продукция по предвидения план.

Повече за услугите предлагани от спедиция Гест Карго и Гест Карго Филм Продакшън Сървисиз ООД можете да научите тук.

За запитвания и контакт със спедиторска фирма Гест Карго и спедиция Гест Карго Филм Продакшън Сървисиз ООД, моля свържете се с нас.


Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Предприели сме необходимите организационни и технически мерки, за да обработваме личните Ви данни законосъобразно, подходящо и по прозрачен начин в съответствие с изискванията на Общия Регламент за Защита на Данни на ЕС (GDPR). Повече информация за GDPR относно защитата на личните данни можете да намерите тук.